OVER ONS

Zonnestudio Sunsation® in Bergen op Zoom is al sinds 1997 HET adres voor veilig, verantwoord en comfortabel zonnen. Onlangs werd de studio weer overgenomen door de originele oprichters en zijn er ook direct heel wat investeringen gedaan. Zo werd de allernieuwste en meest moderne VEGAZ 9200 SLI INTENSIVE zonnebank aangeschaft en werden alle zonnebanken voorzien van extra Beauty Lampen.

Dankzij onze 23 jaar ervaring kiezen wij steeds voor de meest professionele zonnebanken waardoor je niet alleen verantwoord, maar ook sneller een mooie, natuurlijke bruine kleur ontwikkelt. En wij werken ook altijd met de best denkbare zonnebanklampen. Zo zijn al onze zonnebanken voorzien van extra Beauty Lampen (red light) waardoor je tijdens het zonnen ook goed voor je huid zorgt. 

Als lid van de branche vereniging SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen) geven wij elke klant een deskundig en persoonlijk zonadvies, want elke huid en elke zonnebank is weer anders. Daarnaast adviseren onze medewerkers ook over de juiste verzorging, zodat je niet alleen wat sneller een kleurtje ontwikkelt maar ook je huid op de best mogelijke manier verzorgt. En vanzelfsprekend voldoen wij altijd aan de allerhoogste hygiëne eisen.

Kom eens langs en ervaar zelf de gastvrijheid van onze medewerkers, de deskundige adviezen die zij geven, het ruime assortiment AAA-merken zonnecosmetica  en natuurlijk het comfort en bruiningsresultaat van onze TOP zonnebanken.